09 ارديبهشت 1397 - 16:38
سردار هادیانفر:

حملات سایبری به ۱۱ بانک/ ثبت روزانه ۷ میلیون حمله سایبری

رییس پلیس فتا ناجا گفت: حملات استراتژیک سایبری به دنبال اختلال در نظام پولی و بانکی و زیرساخت‌های کشور صورت می‌گیرد و در میان ۱۱ بانک انجام شده است.
کد خبر : ۸۵۲۲۲
هادیانفر

به گزارش ایبِنا، سردار سیدکمال هادیانفر در نشست با اصحاب رسانه گفت: هر فرد در ایران به طور متوسط ۵ تا ۶ کارت بانکی دارد و سهم بانک‌ها در حملات فضای مجازی محسوس است. در  طول روز بیش از ۶ تا ۷ میلیون حمله سایبری به کشور اتفاق می‌افتد که درصد از این دفع و تاثیری در زیرساخت‌ها، سامانه‌ها و ... ندارند اما باید بگویم در سال ۹۶، ۲۹۶ حمله جدی به سامانه و زیرساخت‌های کشور صورت گرفت که مبدا و منشا ۵۰ درصد از این حملات سایبری از سوی آمریکا و کشور چین و ۳۰ درصد از سوی برخی کشورهای اروپایی مثل هلند و آلمان بوده است.


وی با بیان اینکه در حملات سایبری، بانک‌ها و موسسات پولی و مالی در اولویت و هدف اصلی هستند، گفت: همچنین زیرساخت‌های مخابراتی، حوزه های انرژی مثل برق‌ و گاز و صنایع پخش فرآورده‌های نفتی نیز جزء اهداف حملات سایبری بوده‌اند.


هادیانفر ادامه داد: حملات استراتژیک سایبری به دنبال اختلال در نظام پولی و بانکی و زیرساخت‌های کشور صورت می‌گیرد و از ۱۱ بانک مورد حمله در بین ۳۲ بانک، بیشتر بانک‌هایی مورد هدف واقع شدند که دارای بالاترین تعداد مشتری و گردش مالی بودند و بیشترین حملات نیز از نوع DDOS  بوده است.


رییس پلیس فتا تاکید کرد: با وجود تلاش‌های بسیار باید بگویم تاکنون هیچ آسیب جدی به زیرساخت‌های کشور نداشتیم و با هم افزایی دستگاه‌های مسئول اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه مطلوبی صورت گرفته است.


وی با اشاره به وضعیت برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی گفت: برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی، مزاحمت‌های اینترنتی، کلاهبرداری‌های رایانه‌ای، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و انتشار فیلم‌های خصوصی افراد در شبکه‌های اجتماعی در صدر جرایم سایبری هستند که از این میان رداشت‌های غیرمجاز از حساب بانکی افراد در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵، ۶۱.۵ درصد رشد داشته است.


سردار هادیانفر درباره دسترسی به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی اظهارداشت: بر اساس آمار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۵۶ میلیون نفر از مردم ایران به اینترنت دسترسی دارند و در ایران ۹۳۷ هزار وب سایت با دامنه ایران (.IR) ثبت و فعال است. همچنین ۴۰ میلیون کاربر در پیام رسان تلگرام و ۲۰ میلیون کاربر در اینستاگرام فعالیت دارند؛ در حالی که این دو پیام رسان هیچ سروری در ایران ندارند که به معنای خروح اطلاعات از کشور است.


وی افزود: بیشترین جرایم سایبری مربوط به تهران بزرگ، خراسان رضوی، فارس و اصفهان بوده و کمترین جرایم در استان‌های یزد، لرستان، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد و جزیره کیش اتفاق افتاده است.


ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر